Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Θράκη

Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Θράκη

20
0

Σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 13.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Θράκη.

 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Υπουργοί Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σωκράτης Ξυνίδης και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιωάννης – Αλέξιος Ζέππος και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Καλαντζής.

 

Τα θέματα που απασχόλησαν τους συμμετέχοντες αφορούν στις αναπτυξιακές δράσεις και πολιτικές για τη Θράκη, καθώς επίσης και νομοθετικές προτάσεις σχετικά με τη θρησκευτική και εκπαιδευτική εξέλιξη της μειονότητας.

 

Επίσης, με τη συνδρομή του Υπουργείου Εξωτερικών διερευνήθηκαν δυνατότητες προβολής προγραμμάτων που ωφελούν τη μειονότητα και τα θρησκευτικά της δικαιώματα προκειμένου να ενημερωθεί η διεθνής κοινότητα για την προοδευτική πολιτική της χώρας μας σε θέματα θρησκευτικών μειονοτήτων και θρησκευτικών ελευθεριών.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz