Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Συλλαλητήριο στην Κομοτηνή για τα κέντρα κράτησης

Συλλαλητήριο στην Κομοτηνή για τα κέντρα κράτησης

21
0

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής για την μετατροπή των Σχολών της ΕΛ.ΑΣ. στη Θράκη σε κέντρα προσωρινής κράτησης μεταναστών.

 Μάλιστα για την δωρεάν μετακίνηση των κατοίκων στην Κομοτηνή, όπου θα γίνει η συγκέντρωση θα υπάρχουν ναυλωμένα λεωφορεία στη Ξάνθη στη στάση της Δημοτικής Αγοράς, ενώ σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης διάφοροι φορείς και πολιτικές οργανώσεις εκφράζουν την βούληση να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση.

Παράλληλα για την Τρίτη προγραμματίζεται ταξίδι στην Αθήνα εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περιοχών της Θράκης και τοπικών βουλευτών για να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους και να ενημερωθούν από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής ,οι πολίτες της Θράκης ,ενωμένοι διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα τετελεσμάνα της μετατροπής των Σχολών Αστυνομίας της Θράκης σε Κέντρα Κράτησης Παράνομων Μεταναστών.

Ζητούμε άμεσα την ανάκληση της απόφασης από τον Υπουργό και ζητούμε τον σεβασμό των τοπικών κοινωνιών και το δικαίωμά μας στη ζωή και στην αξιοπρέπεια.

Η μαζική συμμετοχή όλων στην εκδήλωση θα αποτελέσει ισχυρό μήνυμα προς τα Κέντρα των αποφάσεων. ΣΤΙΣ 7 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Από την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz