Ana Sayfa Ελληνικά Νέα ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

29
0

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί, την Παρασκευή 15 Απριλίου και το Σάββατο 16 Απριλίου, διήμερη περιοδεία στη Θράκη.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου αναχωρεί από Θεσσαλονίκη για την Ξάνθη, όπου επισκέπτεται πρώτα τον Μητροπολίτη Ξάνθης, και μετά στον ορεινό όγκο κάποια μειονοτικά χωριά. Γυρνώντας στην Ξάνθη επισκέπτεται πρώτα το Επιμελητήριο και μετά το Εμπορικό Κέντρο της Ξάνθης.

Το απόγευμα φθάνει στην Κομοτηνή και στις 19:30 μιλά σε στελέχη και μέλη του κόμματος.

Το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτεται τον Μητροπολίτη Κομοτηνής, τον διορισμένο από το Ελληνικό Κράτος Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή, τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και το Επιμελητήριο Κομοτηνής.

Το μεσημέρι επισκέπτεται το Δήμο Αρριανών και στη συνέχεια, τους Δήμους Σαπών και Αλεξανδρούπολης, όπου θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ως εφημερίδα Birlik (Μπιρλίκ), οι Σύμβουλοι του Δημάρχου Αρριανών κ. Ιμπαήμ Σερήφ είναι αντίθετοι με την επίσκεψη του κυρίου Σαμαρά στον Δήμο τους.

Για τους λόγους οποίους, ισχυρίζονται κάποιοι γενικός μέσα στην Τουρκική Μειονότητα ότι υπεύθυνος για τα γεγονότα “βανδαλισμούς” που συνέβησαν 1990 είναι ο κ. Σαμαράς.

Όπως δεν είχε βάλει υποψήφιο βουλευτή από την Μειονότητα ως Πρόεδρος τις Πολιτικής Άνοιξης, και οι θέσης του κ. Σαμαρά δεν βρίσκουν ανταπόκριση στην Μειονότητα.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz