Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ο Διευθυντής των ΤΗΥ Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν επισκέφτηκε την Κομοτηνή

Ο Διευθυντής των ΤΗΥ Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν επισκέφτηκε την Κομοτηνή

16
0

Ο Διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών (ΤΗΥ) Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν προέβη σε διάφορες επισκέψεις στην Κομοτηνή. Πρώτα επισκέφτηκε τον Γενικό Πρόξενο της TC στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και αργότερα συναντήθηκε με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας Μπιρλίκ Ιλχάν Ταχσίν.

 

Ο κύριος Γιαζάν στην συνάντηση του με τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς τον ενημέρωσε για την στήριξη και την συμβολή των Τουρκικών Αερογραμμών (ΤΗΥ) στις αναπτυσσόμενες εμπορικές σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προσπάθεια των Τουρκικών Αερογραμμών ώστε επιχειρηματίες όχι μόνο από Θεσσαλονίκη αλλά από όλη την Β. Ελλάδα να ενημερωθούνε για το πώς μπορούνε να επωφεληθούνε από τις ΤΗΥ που μπορεί να τους πάρει από Θεσσαλονίκη και να τους μεταφέρει σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Αναφέρεται πως στην συνάντηση ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς είπε πως πέρα από τη Δυτική Θράκη πρέπει και Έλληνες επιχειρηματίες από Καβάλα και Δράμα να επωφεληθούνε από τις Τουρκικές Αερογραμμές.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Προξενείο ο Διευθυντής Θεσσαλονίκης των Τουρκικών Αερογραμμών Ουτκού Γιαζάν χάρισε στον Πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς μια μακέτα αεροπλάνου.

 

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΙΤΣ : “ΟΙ ΤΗΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ”

 

Ο πρόξενος μιλώντας στην εφημερίδα Μπριλίκ σχετικά με την επίσκεψη, σχολίασε ως εξής: “ Όπως παρακολουθείτε κι εσείς την τελευταία περίοδο οι συνεχώς αυξανόμενες καλές σχέσεις ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Προς αυτή τη κατεύθυνση δεν πρέπει να παραβλέπεται και η συμβολή των ΤΗΥ.

Σήμερα με επισκέφτηκε ο Διευθυντής των ΤΗΥ-Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν. Μπορώ να πω ότι ήταν μια άκρως αποδοτική επίσκεψη. Αναμφίβολα μεγάλη θα είναι η συμβολή των ΤΗΥ για την σύνδεση των Ελλήνων φίλων μας και των επιχειρηματιών από τις περιοχές Καβάλας και Δράμας με Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο. Διότι οι ΤΗΥ συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης και του κόσμου. Με τις πτήσεις που εκτελεί σε διάφορα σημεία του κόσμου προσφέρει δυνατότητες μετάβασης στους επιχειρηματίες που ασχολούνται με το εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό πιστεύω πως η έναρξη γραμμής φτηνών πτήσεων από τις ΤΗΥ στην Θεσσαλονίκη, θα διασφαλίσει μεγάλη ευκολία και ανέσεις για τους Έλληνες επιχειρηματίες. Ασφαλώς και οι ομογενείς μας στην Δυτική Θράκη θα προσπαθήσουν να επωφεληθούνε από αυτήν την δυνατότητα.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz