Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ο ΓΚΙΟΥΛ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

Ο ΓΚΙΟΥΛ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

14
0

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας με μήνυμα του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τουρκικής Προεδρίας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα στους Χριστιανούς πολίτες.

«Εύχομαι εγκάρδια Χρόνια Πολλά στους Χριστιανούς πολίτες μας που θα γιορτάσουν την γιορτή των Χριστουγέννων από την αυριανή νύχτα.

Όλοι οι πολίτες της Τουρκίας, ανεξαρτήτως θρησκείας και πεποίθησης, ζουν αδελφικά με βάση τα συναισθήματα φιλίας, αλληλεγγύης, σεβασμού και αγάπης.

Οι κοινές μας αξίες που ισχύουν πάντα στην Ανατολία, το λίκνο των πολιτισμών που φιλοξένησε διαφορετικές θρησκείες καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, και οι οποίες αντικατοπτρίζουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, ενισχύουν και σήμερα την εθνική ενότητα και την συσπείρωση μας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι το Mάρντιν και από την Σμύρνη μέχρι το Χατάι. Αναμφίβολα οι αξίες αυτές αποτελούν κοινή κληρονομία που θα μεταφερθεί στις επόμενες γενιές.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, εύχομαι για μια ακόμη φορά Χρόνια Πολλά για τη γιορτή των Χριστουγέννων σε όλους τους πολίτες μας από κάθε χριστιανική παράδοση και τον Χριστιανικό Κόσμο και τους εύχομαι χαρά, επιτυχία και υγεία».

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz