Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ουτκού Γιαζάν: “Όλα για την Θεσσαλονίκη”

Ουτκού Γιαζάν: “Όλα για την Θεσσαλονίκη”

26
0

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Les Lazaristes. Μετά από αίτημα της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, το γραφείο των Τουρκικών Αερογραμμών στην Θεσσαλονίκη διοργάνωσε συνάντηση μεταξύ των στελεχών του γραφείου και τουριστικών πρακτόρων της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθούν δια ζώσης, θέματα που αφορούν στην βελτιστοποίηση της συνεργασίας τους αλλά και την επίλυση των προβλημάτων.

Από πλευράς των Τουρκικών Αερογραμμών παραβρέθηκαν ο διευθυντής του Γραφείου Θεσσαλονίκης Ουτκού Γιαζάν, ο υπεύθυνος πωλήσεων Ελβάν Καρακούς και η Ελένη Βραζιτίκου στέλεχος του τμήματος πωλήσεων.

Από την άλλη πλευρά παραβρέθηκαν πάρα πολλοί τουριστικοί πράκτορες δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον τους και την σημασία που έχουν οι Τουρκικές Αερογραμμές στην αεροπορική δραστηριότητα της πόλης. Κυριολεκτικά όλοι τους καθίσαν γύρω από το ίδιο τραπέζι και όλοι τους πήραν κατά σειρά τον λόγο για να εκφράσουν ευχές παράπονα, προβλήματα και προτάσεις.

Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Βύρων Θεολόγης αφού ευχαρίστησε τις Τούρκικες Αερογραμμές για την παρουσία τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με δυο πτήσεις την εβδομάδα, παρουσία που είναι πολύ σημαντική για την δουλειά των τουριστών γραφείων καθώς συνδέει την Θεσσαλονίκη με όλο τον κόσμο, ξεκαθάρισε πως οι όποιες διαφωνίες τους δεν έχουν να κάνουν με πρόσωπα αλλά με τις διαδικασίες και τις πολιτικές της εταιρείας.

Όσον αφορά στα προβλήματα σύμφωνα με τον κ. Θεολόγη αυτά επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα δύσκολης επικοινωνίας των τουριστικών πρακτόρων με το γραφείο της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη, με την πολιτική των πωλήσεων ιδιαίτερα στα γκρουπ και με την πρόσβαση στο σύστημα της.

 

Ουτκού Γιαζάν:“Όλα για την Θεσσαλονίκη”

 

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Γιαζάν ευχαρίστησε τους τουριστικούς πράκτορες για την παρουσία τους στην εκδήλωση αλλά και την μέχρι τώρα έμπρακτη στήριξη τους.

Ο διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών επιγραμματικά αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η εταιρεία για να προβάλει την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, αλλά και στις δυσκολίες να είσαι επενδυτής κανείς στην Ελλάδα καθώς η γραφειοκρατία βάζει πολλά εμπόδια. Ζήτησε από όλους τους πράκτορες να ακούσει τα προβλήματα και τα παράπονα τους και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για την επίλυση τους.

Πράγματι όλοι οι τουριστικοί πράκτορες που παραβρέθηκαν δεν δίστασαν να πάρουν το μικρόφωνο και να αναφέρουν όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, αλλά και να εκφράσουν οι περισσότεροι τις ευχαριστίες τους για την παρουσία των Τουρκικών Αερογραμμών στην Θεσσαλονίκη που δίνει πολλές λύσεις σε συνδέσεις με όλο τον κόσμο.

Όλα αυτά που ειπώθηκαν από τους τουριστικούς πράκτορες ήταν περίπου τα ίδια με αυτά που είπε στην αρχική του ομιλία ο Πρόεδρος της Ένωσης. Επικοινωνία, πολιτική πωλήσεων, πρόσβαση στο σύστημα.

Ανταπαντώντας ο κ. Γιαζάν και τα στελέχη του υποσχέθηκαν πως όλα τα προβλήματα σταδιακά θα λυθούν με χρονικό ορίζοντα το 2015. “ Τα συστήματα συνεχώς βελτιώνονται, οι υλικοτεχνικές μας υποδομές επίσης, ενώ σύντομα θα προσλάβουμε άλλα δυο άτομα στην Θεσσαλονίκη καθώς τώρα υπάρχει μεγάλος φόρτος και δεν τα προλαβαίνουμε όλα” είπε ο Τούρκος διευθυντής.

Ωστόσο είπε και μια μεγάλη αλήθεια. ¨δεν είστε μόνο για να πουλάτε εισιτήρια” είπε ο κ. Γιαζάν απευθυνόμενος στους τουριστικούς πράκτορες. “Ασχοληθείτε και με τον εισερχόμενο τουρισμό. Φέρτε τουρίστες στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα που είναι πανέμορφες περιοχές και έχουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε την δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, δηλαδή να προβάλουμε την Βόρεια Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε σε αυτό. Φέρτε μας ιδέες και εμείς θα σας βοηθήσουμε να τις υλοποιήσετε”.

Τέλος ο κ.Γιαζάν ευχαρίστησε τους τουριστικούς πράκτορες για την σημαντική και έμπρακτη στήριξη τους ιδιαίτερα τώρα που διπλασιάστηκαν οι πτήσεις από την Θεσσαλονίκη. Νιώθουμε σαν μια ομάδα” είπε ο κ. Γιαζάν και κατέληξε με την φράση την οποία είπε στα ελληνικά, “Όλα για την Θεσσαλονίκη”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz