Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Μαθητές του ΓΕΛ Ιάσμου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Μαθητές του ΓΕΛ Ιάσμου στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

8
0

Το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής επισκέφτηκαν μαθητές του ΓΕΛ Ιάσμου με αρχηγό την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ντάρα Δήμητρα (ΠΕ 11) και συνοδό την καθηγήτρια κ. Γεωργιάδου Αναστασία (ΠΕ19). Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας με τίτλο «Διερεύνηση και καταγραφή αθλημάτων και αθλητικών όρων με σκοπό τον εμπλουτισμό της WIKIPEDIA».

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον επίκουρο καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Καμπά Αντώνη στους χώρους του Πανεπιστημίου, τη Βιβλιοθήκη, το Κολυμβητήριο, το Κλειστό Γυμναστήριο, το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, τα Εργαστήρια. Συνεργάστηκαν στο Πανεπιστημιακό Στάδιο με τους φοιτητές και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής της ειδικότητας του Στίβου κ. Μπερμπερίδου Φανή στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης και μετά την επίδειξη της τεχνικής από τους φοιτητές της ειδικότητας εξασκήθηκαν οι ίδιοι στις ρίψεις. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη στον τοίχο αναρρίχησης από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δαλάκη Αντώνη και τους φοιτητές της ειδικότητας «Αναψυχή και Άσκηση» και ακολούθησε η προσπάθεια των ίδιων των μαθητών να αναρριχηθούν με τη βοήθεια των φοιτητών και του υπεύθυνου καθηγητή.

Οι μαθητές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι, κάποιοι εξέφρασαν την επιθυμία να φοιτήσουν στη σχολή και δεσμεύτηκαν ότι σε επόμενη συνάντηση θα παρουσιάσουν οι ίδιοι την πρόοδο της εργασίας τους.

Η Διεύθυνση του σχολείου, ο Σύλλογος Καθηγητών, οι Μαθητές του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Αγγελούση Νικόλαο για την υποδοχή στις εγκαταστάσεις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε το άνοιγμα του Πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία και την προσφορά του στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Ευχαρίστησαν ξεχωριστά τον Δήμαρχο Ιάσμου κ. Ισμέτ Καδή που πάντα είναι πρόθυμος να προσφέρει τα διαθέσιμα μέσα του Δήμου και στέκεται αρωγός στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων του σχολείου συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz