Ana Sayfa Ελληνικά Νέα “Καλούμε την Ελλάδα να τερματίσει τις δραστηριότητες τον τρομοκρατικών οργανώσεων”

“Καλούμε την Ελλάδα να τερματίσει τις δραστηριότητες τον τρομοκρατικών οργανώσεων”

0
0

Ο εκπρόσωπος  του Τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι καλεί την Ελλάδα να τερματίσει τις δραστηριότητες τον τρομοκρατικών οργανώσεων στη χώρα. Ο κύριος Ακσόι δηλώνει ότι «Η Ελλάδα έχει γίνει ασφαλές καταφύγιο για τους τρομοκράτες γκιουλενιστές.»

Η ανακοίνωση  του Τουρκικού ΥΠΕΞ:

«Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης στην Ελλάδα και ενός τηλεοπτικού προγράμματος, έγινε δημόσια προπαγάνδα της αιματηρής τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ. Αυτή η τρομοκρατική προπαγάνδα, στην οποία μεταδόθηκε επίσης το βίντεο μήνυμα του αρχηγού της FETÖ, είναι μια σοβαρή εξέλιξη που δεν μπορεί να εξηγηθεί από την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Η FETÖ είναι ένας διεθνής τρομοκρατικός οργανισμός υπεύθυνος για τους θανάτους 251 ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων από 2.000 ατόμων στη χώρα μας. Το FETÖ αποτελεί επίσης μεγάλη απειλή για τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η Τουρκία αναμένει συνεργασία από όλες τις χώρες για την καταπολέμηση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, παρατηρείται ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για τα μέλη της FETÖ. Τα μέλη της FETÖ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε αυτήν τη χώρα και οι λεγόμενες ΜΚΟ που είναι συνδεδεμένες με την FETÖ μπορούν να διεξάγουν δραστηριότητες βοήθειας για φυγάδες μέλη της FETÖ στην Ελλάδα. Εκτός από την τρομοκρατική οργάνωση FETO και τα PKK / PYD / YPG, DHKP-C συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Καλούμε την Ελλάδα να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας για την επιστροφή των μελών της FETÖ και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων και να αποτρέψει την προπαγάνδα, τη χρηματοδότηση και να τερματίσει τις δραστηριότητες τρομοκρατικών οργανώσεων στη χώρα».

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz