Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα

5
0

Κόβουν το ρεύμα σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα. Έκκληση για να συγκεντρωθούν 2500 ευρώ.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζι για Ζωή» κατέθεσε 1280 ευρώ στη ΔΕΗ – Καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τη γυναίκα.

Το ρεύμα έκοψε η ΔΕΗ σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα, η οποία δεν λαμβάνει κάποιο εισόδημα και ζει σε χωριό του βορείου Έβρου. Το θέμα, που εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις και την κινητοποίηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζι για Ζωή».

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε  από την ομάδα «Το Τρίγωνό μας», που μεριμνά για τα προβλήματα του Έβρου, η γυναίκα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ενημερώθηκε εγγράφως από τη ΔΕΗ ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα της κόψουν το ρεύμα, καθώς δεν μπορεί να καταβάλλει το ποσό που απαιτείται.

Πριν από λίγους μήνες η ασθενής είχε έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης. Η γυναίκα επισκέφθηκε, μάλιστα, τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ορεστιάδα και πρότεινε να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 400 ευρώ, χρήματα που με δυσκολία κατάφερε να εξασφαλίσει.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζι για Ζωή» κατέθεσε 1280 ευρώ στη ΔΕΗ, ώστε να μην προχωρήσει η εταιρεία σε διακοπή ρεύματος, και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την καρκινοπαθή, με την κατάθεση κάποιου ποσού.

Καλεί, συγκεκριμένα, τον κόσμο να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου.

ONOMA ΔIKAIOYXOY: ΣYΛΛOΓOΣ KAPKINOΠAΘΩN MAZI ΓIA ZΩH

IBAN: GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001

BIC: PIRBGRAA

Τράπεζα Πειραιώς

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz