Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ηρώ Διώτη περιόδευσε στους δήμους Σαπών-Μαρωνείας και Αρριανών

Ηρώ Διώτη περιόδευσε στους δήμους Σαπών-Μαρωνείας και Αρριανών

50
0

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την βουλευτή του κόμματος Ηρώ Διώτη περιόδευσε στους δήμους Σαπών-Μαρωνείας και Αρριανών όπου είχε συναντήσεις με τους δημάρχους Ηλία Ιωαννάκη και Ιμπράμ Σερίφ αντίστοιχα καθώς και με τα δημοτικά συμβούλια. Οι συναντήσεις έγιναν μέσα σε θερμό κλίμα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν τα προβλήματα των δύο δήμων και δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν τα αιτήματα τους τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα όσον αφορά στις Σάπες ο δήμαρχος ζήτησε την στήριξη του κόμματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στο θέμα των γεωθερμικών πεδίων καθώς και στο θέμα της επαπειλούμενης επένδυσης του χρυσού. Και για τα δύο θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του.

Και στον Δήμο Αρριανών ετέθη από τον δήμαρχο το ζήτημα της ύδρευσης, δεδομένου ότι υποφέρει ο δήμος κατά την θερινή περίοδο. Και από τους δύο δημάρχους ετέθη το θέμα της αποψίλωσης των δήμων τους από προσωπικό. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για την μη προώθηση των γεωθερμικών πεδίων, ευθύνες που επιμερίζονται τόσο στην κεντρική εξουσία όσο και στην περιφέρεια. Από την άλλη έγκαιρα είχαμε επισημάνει τα τεράστια προβλήματα που θα δημιουργούσε ο Καλλικράτης στην στελέχωση των νέων δήμων, πράγμα που φαίνεται πια καθαρά. Οι λογικές του Μνημονίου στην αυτοδιοίκηση οδηγούν στην εξαθλίωσή της. Όσον αφορά στο ζήτημα του χρυσού εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι οι χρυσοθήρες είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή μας και λέμε επίσης ότι υπάρχουν λύσεις συγκεκριμένες για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz