Ana Sayfa Ελληνικά Νέα “ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΡΕΓΛΙΣΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ”

“ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ ΕΡΕΓΛΙΣΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ”

34
0

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, ο δήμαρχος του Μαρμαρά Ερέγλισι Τουρκίας κ. Ιμπραήμ Ουγιάν, με ομάδα συνεργατών του.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Μαρμαρά είναι αδελφοποιημένος με τον πρώην Δήμο Σαπών, πράγμα που επεσήμανε ο κ. Ουγιάν, ο οποίος υπογράμμισε την συγκινητική ανταπόκριση των κατοίκων του δήμου μας στους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή το 1999, αποστέλλοντας με τρεις νταλίκες ανθρωπιστική βοήθεια, αποδεικνύοντας την αδελφοσύνη και τα φιλικά αισθήματα, τα οποία συχνά και σε κάθε περίπτωση αναφέρονται σε εκδηλώσεις που γίνονται στον δήμο του.

 

Ο δήμαρχος Μαρμαρά, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η σημερινή επίσκεψη έγινε για να γνωριστεί με τον νέο δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών και να συζητήσουν, ώστε μέσα από το δίκτυο “Πόλις”, αλλά και με κοινές εκδηλώσεις να έρθουν κοντά οι κάτοικοι των δύο δήμων και μέσα από κοινές δράσεις να βάλουν νέα θεμέλια σε θέματα ανάπτυξης και πολιτισμού, σε μια νέα βάση συνεργασίας.

 

Ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης τόνισε την ανάγκη για συνεργασία, αδελφοσύνη και φιλία, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά “πρέπει να φροντίζουμε την καλή σχέση με τον γείτονα, ο οποίος πολλές φορές αποδεικνύεται καλύτερος και από αδελφό”. Παράλληλα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Μαρμαρά, για την επίσκεψή του και επεσήμανε ότι το καλό πλαίσιο φιλίας και συνεργασίας θα συνεχιστεί με καλύτερα αποτελέσματα, μια και οι δύο περιοχές έχουν κοινα χαρακτηριστικά και τους συνδέει μια πραγματικά αληθινή σχέση.

 

Ο δήμαρχος Μαρμαρά Ερέγλισι κ. Ουγιάν, έδωσε στον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους το έμβλημα του δήμου και γλυκά από την περιοχή του, ενώ ο κ. Ιωαννάκης πρόσφερε στους φιλοξενούμενους τοπικά προϊόντα της περιοχής Μαρώνειας – Σαπών.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz