Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Διαμαρτυρία Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή

Διαμαρτυρία Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην Κομοτηνή

19
0

Παράσταση διαμαρτυρίας όλων των συλλόγων Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

 

Οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά και κόσμια, παρέδωσαν υπόμνημα αιτημάτων στον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα της ΑΜ-Θ Γιώργο Ούστογλου, καθώς εκείνη την ώρα συνεδρίαζε η συγκεκριμένη Επιτροπή.

Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη στον αγώνα των Κτηνοτρόφων, τον οποίο χαρακτήρισε δίκαιο. Παράλληλα ομολογήθηκε πως τα αιτήματα του κλάδου, είναι χρονίζοντα και κλιμακώθηκαν το τελευταίο διάστημα και λόγω της οικονομικής κρίσης.

 

Ο κ. Ούστογλου δεσμεύτηκε για πρωτοβουλία συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τις Γαλακτοβιομηχανίες της περιοχής και εκπροσώπους των Κτηνοτρόφων, ενώ σε δεύτερο χρόνο, συζητήθηκε για μια κοινή κάθοδο στην Αθήνα και συνάντηση με τα συναρμόδια υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, στο πλαίσιο που έχει θέσει η Πανελλήνια Ένωση των Κτηνοτροφικών Συλλόγων.

 

Στην συνάντηση θα επιδιωχθεί να προωθηθούν λύσεις, ώστε να στηριχθεί ένας από τους πλέον χειμαζόμενους, αλλά ταυτόχρονοα δυναμικούς κλάδους της αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz