Ana Sayfa Ελληνικά Νέα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

19
0

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην İstanbul και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν στο Σισμανόγλειο Μέγαρο τριήμερο αφιέρωμα στους τουριστικούς προορισμούς και στον πολιτισμό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στις 19.00, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11 Ιουνίου 2011

 

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Τουρισμός- Προορισμοί- Πολιτισμός στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

17 – 19 Ιουνίου

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν στο Σισμανόγλειο Μέγαρο τριήμερο αφιέρωμα στους τουριστικούς προορισμούς και στον πολιτισμό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στις 19.00, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Με το σύνθημα «Είμαστε δίπλα σας», οι νομοί Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και τα νησιά Θάσος και Σαμοθράκη μεταφέρονται στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως και τις 19 Ιουνίου 2011. Τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, προικισμένη με κρυστάλλινα νερά, παρθένα δάση, αρχαιολογικούς προορισμούς μοναδικού ενδιαφέροντος, με βυζαντινές πολιτείες, οθωμανικά μνημεία και παραδοσιακούς οικισμούς που μεταφέρουν τον επισκέπτη σε αλλοτινές εποχές, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συνιστά μία εξέχουσα πύλη στην ευρωπαϊκή και βαλκανική ιστορία και τον πολιτισμό.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, θα διανέμεται πληροφοριακό υλικό από τοπικούς φορείς, από λαογραφικά και αρχαιολογικά μουσεία διαφόρων περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Καβάλας, καθώς και τα μουσεία μεταξιού του Σουφλίου, ενώ το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει και μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Την Κυριακή, 19 Ιουνίου, το απόγευμα, θα κληρωθούν λαχνοί και οι τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 

Διάρκεια Αφιερώματος: 17- 19 Ιουνίου 2011

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή: 19:00| Σάββατο- Κυριακή: 12:00- 20:00

 

Συναντήσεις B2B

Πέρα από το τριήμερο αφιέρωμα, στις 20 και 21 Ιουνίου 2011, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα διοργανωθούν ειδικές συναντήσεις Business-to-Business στο Σισμανόγλειο Μέγαρο. Οι συναντήσεις B2B είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες. Λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.sismanogliomegaro.com.  

 

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε με: sismanogliomegaro@gmail.com

0212 244 9335 (Τρίτη-Παρ: 11.00-13.00)


Πληροφορίες :

Σισμανόγλειο Μέγαρο

İstiklal cad. No 60, Galatasaray, Beyoğlu

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +90 212 244 9335

www.sismanogliomegaro.com

www.sismanoglioevent.gr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz