Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Έκαναν συκοφαντική είδηση για την τουρκόγλωσση εκπομπή της ΕΡΑ Κομοτηνής!

Έκαναν συκοφαντική είδηση για την τουρκόγλωσση εκπομπή της ΕΡΑ Κομοτηνής!

11
0

Διαβάσαμε με έκπληξη την συκοφαντική είδηση μετά από e-mail που έστειλε ένας δημοσιογράφος/πολιτικός της περιοχής μας σε κάποιους άλλους δημοσιογράφους, σχετικά με την σύμβαση που έκανε η εταιρία μας με την ΕΡΤ Α.Ε. για την τουρκόγλωσση εκπομπή που θα μεταδοθεί στην ΕΡΑ Κομοτηνής. 

Μετά από το e-mail που στάλθηκε από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και πολιτικό  ότι δήθεν απαιτήθηκε «απίστευτη-υψηλή-αστρονομική» αμοιβή για την τουρκόγλωσση εκπομπή που θα μεταδοθεί στο κρατικό ραδιόφωνο, αναρωτηθήκαμε  μήπως κάναμε εμείς λάθος στους υπολογισμούς μας και μαζί με τον λογιστή μας υπολογίσαμε ξανά τα ποσά που προβλέπει η σχετική σύμβαση.  

Τι περίεργο! Στους υπολογισμούς που κάναμε προέκυψε τελικά ότι δεν πρόκειται για μια «απίστευτη-υψηλή-αστρονομική» αμοιβή. Αντιθέτως διαπιστώσαμε ξανά ότι ένας εκ των δυο δημοσιογράφων που θα πραγματοποιούν την εκπομπή θα παίρνει 750 € τον μήνα και ο άλλος 742 € το μήνα.  

Εκείνοι που επιχειρούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη με ανυπόστατες ειδήσεις συκοφαντώντας όλους όσους βρίσκουν μπροστά τους, είναι πιθανό να μην γνωρίζουν καν τις φορολογικές διατάξεις κι ότι η ετήσια φορολόγηση είναι 35% του εισοδήματος ίσως επειδή αποκτούν εισοδήματα χωρίς να πληρώνουν φόρους (!), ίσως επειδή δεν κόβουν τιμολόγια (!) ή ίσως επειδή δεν πληρώνουν οι ίδιοι τις ασφαλιστικές τους δαπάνες.  

Εμείς, ως απάντηση στη συκοφαντική δυσφήμηση που έγινε, σας παρουσιάζουμε τους υπολογισμούς που έγιναν με την παρουσία του λογιστή και δείχνουν ότι το εισόδημα ανέρχεται στο ποσό των 750 € τον μήνα για τον καθένα από τους δυο δημοσιογράφους που θα πραγματοποιούν την τουρκόγλωσση ραδιοφωνική εκπομπή, υπενθυμίζοντας ότι γνωρίζουμε πολύ καλά τον δημοσιογράφο που μας συκοφάντησε και τον καλούμε να ζητήσει συγνώμη. 

Ιδού οι λεπτομέρειες για το μηνιαίο καθαρό εισόδημα των δυο δημοσιογράφων:

Ιδού και το e-mail που έστειλε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και πολιτικός σε κάποιους δημοσιογράφους και πολιτικούς:

azınlıkça

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz