Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης στον εκπαιδευτικό. Αρνείται ότι ανήκει...

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης στον εκπαιδευτικό. Αρνείται ότι ανήκει στη Χ.Α.

14
0

Μεγάλος ήταν ο αντίκτυπος από την υπόθεση της επίθεσης σε εκπαιδευτικό της Ξάνθης από ομάδα που φέρεται να πρόσκεται στη Χρυσή Αυγή, που αποκάλυψε το XanthiPress.gr

Η έκταση που δόθηκε είναι πανελλαδική ενώ η Αστυνομία της Ξάνθης ενήργησε άμεσα και ήδη το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη ένας από αυτούς που καταγγέλεται ότι χτύπησαν τον εκπαιδευτικό και άλλα μέλη της “Κίνησης ενάντια στην ξενοφοβία και το ρατσισμό”.

Δεν χτύπησε τον εκπαιδευτικό, αλλά ήταν στην ομάδα

Ο εκπαιδευτικός Τζεμαλή Μηλιατζίμ, κλήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης για να αναγνωρίσει τον συλληφθέντα και όπως ανέφερε δεν είναι αυτός που τον χτύπησε με γροθιές και τον έριξε κάτω άλλα ένα από τα μέλη της ομάδας που πέταξαν στειλιάρια στους συγκεντρωμένους. Όπως σημειώνει η Αστυνομία ο συλληφθείς αρνείται ότι είναι μέλος ή συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Από την πλευρά του ο εκπαιδευτικός επιμένει ότι πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής, που τους γνωρίζει για την ένταξή τους στο ακροδεξιό κόμμα, ενώ σημειώνει ότι ένα από τα μέλη της ομάδας που τους επιτέθηκε, φορούσε διακριτικά της Χ.Α.

X. Kαπαγερίδης, Χ.Α.: “Δεν έχουμε σχέση με την επίθεση”

Πάντως σε επικοινωνία του XanthiPress.gr με τον επικεφαλής της ΧΑ στην Ξάνθη και υποψήφιο βουλευτή, Χρήστο Καπαγερίδη, ο εκπρόσωπος στην Ξάνθη, αρνήθηκε ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει έχει εμπλοκή με την επίθεση ή ότι πρόκειται για μέλη της Χ.Α. Κατά τα άλλα, τα μέλη της “Κίνησης ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία”, διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, για να αναφερθούν στο ζήτημα που προέκυψε με την επίθεση σε ένα μέλος τους.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz