Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Ο Χατζηοσμάν στο Υπουργείο Παιδείας για ζητήματα Μειονοτικής εκπαίδευσης

Ο Χατζηοσμάν στο Υπουργείο Παιδείας για ζητήματα Μειονοτικής εκπαίδευσης

16
0

Ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, επισκέφτηκε το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων όπου πραγματοποίησε συσκέψεις με την Ειδική Γραμματέα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Αθηνά Λινού, τον Ειδικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Βασίλη Παπάζογλου, και τον συνεργάτη της Υπουργού αρμόδιο για ζητήματα μειονοτικής εκπαίδευσης, Παναγιώτη Γεωργίου.

 

Αφορμή για την επίσκεψη αποτέλεσαν πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν την εκπαίδευση της Μειονότητας. Ο βουλευτής έθεσε όλα τα ζητήματα στο τραπέζι του διαλόγου, κατέθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις του και ζήτησε από την πλευρά του Υπουργείου βραχυπρόθεσμες και οριστικές λύσεις στα προβλήματα της εκπαίδευσης.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση για όλα τα ζητήματα που έθεσε ο βουλευτής και δρομολογήθηκαν θετικές εξελίξεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Στο τέλος των επαφών ο βουλευτής δήλωσε ικανοποιημένος καθώς η ηγεσία του Υπουργείου εξέφρασε θετική πολιτική βούληση και επανέλαβε την διάθεση για συνεργασία και επίλυση των προβλημάτων.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz