Ana Sayfa Ελληνικά Νέα Γεύμα Από Τήν ΠΕΚΕΜ

Γεύμα Από Τήν ΠΕΚΕΜ

19
0

H Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης, (BAKEŞ), παραχώρησε γεύμα προς τιμήν του Μουσταφά Σάρνιτς, Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή και των συνεργατών του.

Στο γεύμα που παραχωρήθηκε στις 18 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο στο χωριό Θάμνα, παρευρέθησαν πέραν των μελών της Εταιρίας, ο Γενικός Πρόξενος κος Μουσταφά Σάρνιτς και οι υποπρόξενοι Φατμά Μπερίν Οκούρ και Μουράτ Σεζγκίν.

 

Όπως ανακοινώθηκε, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, περιέγραψε στο γεύμα τα σχέδια που έχουν ετοιμάσει κατά την περίοδο που θα βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο και δήλωσε ότι βρίσκονται σε διάλογο με τους τούρκους διπλωμάτες.

Στην ανακοίνωση που έγινε από την ΠΕΚΕΜ αναφέρονται τα εξής:

«Ο Γενικός Πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΠΕΚΕΜ για το γεύμα που παραχώρησε προς τιμήν τους. Ο Σάρνιτς που δήλωσε ότι η ΠΕΚΕΜ είναι ένας σημαντικός σύλλογος, διασαφήνισε ότι πιστεύει πως η ΠΕΚΕΜ θα πραγματοποιήσει στο μέλλον πολύ σημαντικές εργασίες και θα καταφέρει εν ονόματι της μειονότητας, πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Υπό την έννοια αυτή, συνέχισε, τα βήματα που θα γίνουν, θα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό της μειονότητας. Το δείπνο συνεχίστηκε μέχρι αργά σε φιλικό κλίμα».

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz